SPOT ADMISSIONS

13-14 Ιουλίου

Το Spot Admissions είναι ένα event της EDMUNDO το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές και φοιτητές να περάσουν από συνέντευξη και να μάθουν ΕΠΙΤΟΠΟΥ εάν γίνονται δεκτοί στο προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα της επιλογής τους.
  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Γιατί να κάνεις τώρα αίτηση;

Χαμηλότερα Δίδακτρα

Η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε ότι από την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022, οι Ευρωπαίοι φοιτητές θα χρεώνονται ως διεθνείς φοιτητές ενώ εάν αιτηθείς τώρα θα επωφεληθείς από τις τιμές διδάκτρων που ισχύουν για τους Βρετανούς πολίτες.

Απλοποιημένη Διαδικασία

Το Spot Admissions event της EDMUNDO σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις από μία 15 λεπτη συνέντευξη με έως και δύο βρετανικά πανεπιστήμια και να λάβεις απάντηση την ίδια στιγμή σχετικά με το εάν έγινες δεκτός ή όχι.

Φοιτητικό Δάνειο

Εάν ξεκινήσεις τις σπουδές σου το Σεπτέμβρη 2020, μπορείς ακόμη να κάνεις αίτηση για το φοιτητικό δάνειο το οποίο καλύπτει το σύνολο των διδάκτρων εάν είσαι προπτυχιακός φοιτητής ενώ ακαδημαϊκά και προσωπικά έξοδα εάν είσαι μεταπτυχιακός φοιτητής.

Υποτροφίες Spot Admissions 2020

Τα πανεπιστήμια που συμμετέχουν στο Spot Admissions προσφέρουν υποτροφίες έως και £ 5000 / χρόνο. Στο Spot Admissions event μπορείς να μάθεις απευθείας εάν δικαιούσαι κάποια υποτροφία. Για να ενημερωθείς για τις διαθέσιμες υποτροφίες κάνε κλικ εδώ.

Κάνε αίτηση για Spot Admissions!

Ξέχνα την αναμονή της απάντησης. Στο Spot Admissions η εισαγωγή σου στα βρετανικά πανεπιστήμια γίνεται σε λίγα μόνο βήματα!

Η διαδικασία είναι απλή!

Προετοίμασε τα έγγραφα

1. Απολυτήριο Λύκείο/Πτυχίο (ή Αναλυτική Βαθμολογία)

2. Αντίγραφο ταυτότητας

3. Πιστοποίηση αγγλικής γλωσσομάθειας (προαιρετικά)

Προγραμμάτισε μία συνέντευξη

Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος και μία σύμβουλος της EDMUNDO θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου ώστε να κλείσετε συνέντευξη με έως 2 πανεπιστήμια.

Πραγματοποίηση τη συνέντευξη

>Πότε: 13 – 14 Ιουλίου, 2020 Πώς: Διαδικτυακά

Λάβε ΕΠΙΤΟΠΟΥ τα αποτελέσματα

Στο τέλος κιόλας της συνέντευξης, θα μάθεις εάν έγινες δεκτός (με ή χωρίς προϋποθέσεις) ή όχι.

Πανεπιστήμια που συμμετέχουν στο Spot Admissions

Τι λένε οι Διεθνείς Φοιτητές μας

Η δουλειά σας είναι εκπληκτική, συνεχίστε έτσι! Προσωπικά πρωτογνώρισα την EDMUNDO πέρυσι σε μία Έκθεση Πανεπιστημίων στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ευγενέστατοι και κατατοπιστικότατοι. Και πιο συγκεκριμένα, η σύμβουλός μου, η οποία και με βοήθησε μέχρι και το τέλος της αίτησής μου λύνοντάς μου κάθε απορία με γνώση στο αντικείμενο και ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για μεταπτυχιακό στην Ολλανδία. Τώρα βρίσκομαι στην Ολλανδία και κάνω το μεταπτυχιακό που ονειρευόμουν. Σας ευχαριστώ. Καλή συνέχεια.

Σταύρος Σιόρης

Μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά είναι αλήθεια. Αφού αποφάσισα τελευταία στιγμή να σπουδάσω στη Μεγάλη Βρετανία, με τη βοήθεια του συμβούλου μου, κατάφερα να χαράξω το δρόμο προς το όνειρό μου. Η πρώτη μου εβδομάδα στο Birmingham City University που συμπεριλάμβανε γνωριμίες με διεθνείς φοιτητές και πολλές δραστηριότητες, με δίδαξε ότι οι φιλίες δημιουργούνται ανεξάρτητα από τη μητρική γλώσσα του καθενός, τη θρησκεία ή το χρώμα του. Γνώρισα εκατοντάδες φοιτητές και τώρα έχω φίλους σε όλο τον κόσμο. Επίσης, οι σπουδές στο εξωτερικό με βοήθησαν στο να αναπτύξω τις ικανότητές μου και να ενσωματωθώ καλύτερα στην κοινωνία.

Georgiana Nastase

Η σύμβουλός μου από την EDMUNDO μου έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες για την εισαγωγή μου σε πανεπιστήμιο. Θέλω να την ευχαριστήσω ιδιαίτερα. Της χρωστάω πάρα πολλά πράγματα, αν δεν ήταν αυτή δεν θα είχα πάει πουθενά! Μου έλυσε την κάθε απορία μου, έστειλε όλα μου τα χαρτιά, έλυσε σοβαρά προβλήματα άμεσα και γρήγορα και πάντα με τον πιο φιλικό και ευγενικό τρόπο! Συνιστώ ανεπιφύλακτα την EDMUNDO για όποιον θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό. Γι’ άλλη μια φορά ευχαριστώ!

Σαράντης Χατζηλιάδης